sport_2

Sportujeme pro radost a zdraví

Inspirujte se vaším okolím

Ze všech stran, z magazínů, televize a internetu, se na vás hrne, jak je sport, či pohyb velmi důležitý. Vidíte u nich fotky modelek a říkáte si, také bych chtěla takhle vypadat.sport_5

Tak proč ne, začít můžete hned, už včera bylo pozdě. Nemusíte zrovna vypadat jako modelka, či svalovec, ale určitě specifickým sportem pomůžete vašemu tělu lépe fungovat.

Buďte svěží celý rok

Za každého ročního období bychom se měli udržovat fit a svěží. V zimě se hubne do plavek a v létě si užíváme skvělé postavy, kterou jsme si, za zimu a jaro, perfektně vypracovali. Neměli bychom zapomínat, že létem to nekončí, nastává podzim a pak zase zima a takhle stále dokola.

Tudíž bychom se měli nastavit tak, abychom na každé roční období měli nějakou sportovní aktivitu, která by nám dodávala energii po celý rok. Na nás je vybrat si takovou činnost, která by nás bavila a navíc vyhovovala našemu tělu. Ne všechny sporty jsou pro každého. Některé jsou fyzicky velmi náročné a některé zase méně (jako například jízda na koloběžce.).

Záleží na každém, kdo si co vybere a zda v tom setrvá. Každopádně většina sportů je možno vykonávat za každého ročního období. Například takový fotbal či tenis lze hrát v zimě i v létě. V zimě v hale v létě venku na čerstvém vzduchu na hřišti.

Bez práce nebudou koláče

Existuje nepřeberné množství sportu, a každý z nás si jistě vybere ten správný, který mu bude vyhovovat. Při velmi aktivním vykonáváním se můžete dostat i na profesionální úroveň, kdy váš koníček se může stát vaší prací.

Mnoho dnešních vrcholových sportovců takto začínalo. A dnes jsou světem uznávány. A pokud není vaším snem se stát vrcholovým sportovcem, ale jen chcete dělat vše dobré pro vaše tělo, tak neztrácejte vytrvalost, protože ty výsledky z odvedené práce stojí za to.

Překonávejte překážky

Takový sport něco obnáší. Řadí se sem především motivace a chuť začít se sebou něco, a pak v tom nadšení vydržet. Každé prvotní nadšení totiž vyprší, pokud se ztrácí motivace. Ať už se motivujete čímkoliv, vaše úroda bude velmi sladká.

Tělo nabere novou sílu a ozdravíte i vašeho ducha. Ne nadarmo se říká: „zdravé tělo, zdravý duch“.  Budete se cítit opravdu dobře a vaše mysl bude vždy připravena k jakémukoliv zápřahu.

Po čase ucítíte samy jak se vám i lépe dýchá a s přehledem vyšlápnete i ten zákeřný kopec, který vám vždy dělal problémy.

V jednoduchosti je síla

Přemýšlíte jaký typem sportu začít? Nemusíte chodit daleko, stačí vyjít před váš dům a jít procházkou kam vás nohy ponesou. Už jen chůzí se ve vašem tělu začíná něco dít. Samozřejmě musíte procházky udělat pravidelnými a za nějakou dobu uvidíte rozdíl.

Třeba už jen ve vytrvalosti. To je ten základ vašeho úspěchu a hnací motor pro další vaše skóre. K chůzi po čase můžete přidat i běh anebo kombinovat tyto dva typy pohybu. Nejspíše si budete říkat, že k běhu byste měli zvolit už i nějaké to sportovní oblečení, které vám zajistí prodyšnost a pohodlnost při sportování.

V tomto případě se obraťte na nás. Na náš sportovně založený e-shop, kde mimo jiné naleznete i oblečení vhodné pro každé sportování, do které se zahrnuje i váš oblíbený běh.

Sáhněte po (ne)otřepané klasice

sport_6K oblíbeným sportům patří také plavání. Ani byste neřekli kolik, při takovém jednom tempu, se zapojí do činnosti svalů a kolik spálíte kalorií. Navíc se vám okysličí mozek a rozproudí se vám krev v žilách. Tento sport je vhodný pro každého milovníka vody a také pro všechny kdo dělá nějaký sport, protože plavání je velmi dobré posilování.

Váš nový koníček ocení i vaše děti, kterým se ve vodě bude líbit natolik, že nebudou chtít jít domů. Z našeho webu jim můžete pořídit i plavecké pomůcky, které se budou hodit, při prozatímní neplavosti nebo jen tak pro zábavu či pro potápění.

Samozřejmě nezapomínáme ani na dospělé, kde si například ženy mohou pořídit plavky, které jim skvěle padnou, pro jejich perfektně vysportovanou postavu.

Ostatně, posuďte samy..)

Posted in Zdravý životní styl and tagged , .

One Comment

  1. Jízda na koloběžce dle zkušenosti mé i jiných kolobkomilujících lidí není právě nenáročná záležitost. :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *